Pangy Master Released!

Nuclear Indie games finally released their first game!

If you have an Android device, go to the store and download our game - it's free!

Have fun! Download Here!










No Reason to kill  

Posted by Last Templar in


Titlul original: No reason to kill
Ze Plot: Eroul principal isi invita prietena la un film pentru urmatoarea zi, biletele insa trebuiau castigate prin intermediul unui concurs dintr-o retea sociala. Totul se schimba cand rating-ul eroului brusc scade, acesta se inarmeaza si pleaca spre locatia eroului negativ... sa ucida... fara motiv...
Note: Filmul a fost creat din plictiseala, la mare actorie nu va asteptati... mai ales la partea cu dialogurile care au fost facute in graba :D La crearea filmului s-au folosit costume si instrumente gasite prin garaj, au fost cumparate 3 pistoale de plastic de la piata iar cutitele... sa zicem ca in sfarsit si-au gasit o alta intrebuintare inafara de a fi cadouri la zile de nastere :)
In timpul filmarilor nimeni n-a fost ranit, mai putin Mihai, care si-a scapat la un moment teava peste picioare :D

Filmul il puteti vedea in continuare :)


Enjoy

This entry was posted on Thursday, February 10, 2011 at Thursday, February 10, 2011 and is filed under . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

4 comments

Nicu  

Actorii sunt tari, efecte spectaculoase(mai ales cu sabia de Jedai). Sergiu ce-ai patit la glas? In realitate ai un glas mai dur :)
P.S. buget putin, ecranizare mondiala ? :)

February 10, 2011 at 4:53 PM
Trolik  

Nio placet scena cu ciupicii.
Era sa fie si mai interesant daca tot filmu era numai din scene nereusite :D.
Ii bun, fara nici un sens da merge :)))

February 10, 2011 at 10:21 PM

Superb! Nu am cuvintele laudative sa exprim cat de mult m-a amuzat. Faza cu papucii la usa este geniala, adica ditamai criminalu', razboinicul fara scrupule se descalta frumos la usa sa nu cumva sa murdareasca covoarele, si apoi merge si ii taie pe mafioti :)). Astept o continuare.

March 28, 2011 at 6:19 PM
Anonymous  

Am privit filmul Pentru niste amatori e f. bun. Bravo!Parerea mea ca in rolul principal erai mai bun tu Serj(mai solid,mai lat in spete). Se vede ca celalalt are "blat" cu regizorul. Asai in cinematografie,ce sai faci? Succese in continuare (clap)

April 25, 2011 at 11:26 AM

Post a Comment